Alon Wolf: At Flytte Ud Af Den Måde,

Det er ret simpelt at gøre, jeg har set af resten parallel til, hvad jeg ønsker mit færdige vinkel til at være fastspændt en guide bord til sin back og køre grinder frem og tilbage. Som jeg sagde før, jeg blev diskuteret på udfør for at gå tilbage et tilbage mellem min favorit finish, mat sprayet lak og dansk Olie Finish. Jeg har endelig besluttet at bruge danske Olie Finish, da det vil give mig en dejlig lav-glans finish bringe ud kornet af kirsebær og valnød. Det tager længere tid end lak, hvor jeg kan gøre to eller tre lag en dag den danske Olie-Finish vil formentlig tage mig det meste af en uge til at gøre.

Desuden har jeg ikke op mod en deadline, så jeg kan tage min tid. Her kan du se en af de klatter lim fra, når jeg limet den nederste ring sammen. Ingen skruet på ansigtet pladen her, så den øverste kant er færdig og der er ikke plads til at skrue ind. Med den drejning afsluttede jeg bare var nødt til at fjerne MDF center blok, der blev afholdt med dobbelt ansigt tape og gøre nogle finish slibning. Fordi jeg havde sat en slutdato på center indsæt før montering af ring lim bare smuttede lige ud med noget problem. Det stykke MDF, at jeg havde sat i for længe siden i post 3 er nu synlige, og vil blive brugt til center halen lager i en bit.

En hænger stolt i en brandstation i Gilbert, AZ, hvor Goode nu er bosat. Jeg vil sætte en på indersiden plus omkring en tredjedel af de udenfor og vente natten over for det at tørre, så den næste dag at gøre resten af udenfor og vente natten over til det tørre, mdf plader derefter gentage. Her på grund af den buede ydre overflade, vil jeg sætte dem i skålen derefter åbne chuck udvide pladerne og holder skålen på plads. Hvad jeg gjorde brug er en stor sæt af kvart cirkel aluminium plader, der lægger til min rulle chuck og har gummi-greb skruet ind i dem. Boksen skal også have masse.

Forskellige køkken tilbehør har forskellig brug. Desværre, jeg har ikke en. Jeg sandsynligvis kunne skubbe den lidt og læg et lag på i morgen og sent på eftermiddagen, men det er sidst på sommeren her i ørkenen og i eftermiddag bliver varm. Her er den plade, og skål monteret på det. Montering skålen tilbage på drejebænk er den næste. Denne oplevelse, som indledte min mani med at opbygge et system, der kunne genskabe den følelse, jeg havde dengang, er skruet (fodnote 1) mit sind lige siden.” Efter endt obligatorisk værnepligt i Israel, som omfattede 18 måneder for advanced study i fysik og matematik ved den Israelske Air Force Academy, Ulven kom til OS. Med sin første Amerikanske lønseddel, han købte en pladespiller og en preamp. Han købte også et par hovedtelefoner, fordi han kunne endnu ikke har råd til en forstærker eller højttaler. Ud over at studere musik, han fortsatte studier i industrielt design. Han stoppede med at forfølge en karriere i musik, når han indså, at han aldrig kunne gøre det økonomisk som klassisk guitarist uden at tage en karriere, som han ønskede at undgå. Wolf ‘ s nye mål var “at tjene penge hurtigt, så jeg kunne gøre min kunst.

Navigation