Baby Klapvogne – på et Budget

Da du fik nyheden, er du begyndt at samle tingene vil være brug for din nye bundt af glæde. Hvis dette er din første baby kan du blive overvældet af alle beslutningerne, der i første omgang. Typen af klapvogn du vil bruge til din baby er en af de største beslutninger du skal foretage.

Dit budget er den første ting at overveje, når du vælger blandt de mange forskellige typer af klapvogne. Klapvogn omkostninger kan variere fra $10 til $400 og højere. De lavere ende klapvogne er generelt letvægts paraply klapvogne.

Disse klapvogne er fordelagtig, fordi de er nemme at folde og kan opbevare næsten overalt. Af funktioner og kvaliteten af klapvognen kan øge som priserne stige. Klapvogne er udstyret med en række funktioner og du skal beslutte, hvilke der er vigtigst for dig.

Foretrækker du en almindelig klapvogn og en autostol eller en konvertible travel system? Der er rejse-systemer, der kommer med et ophold i bil base, en babystolen / bil sikkerhed sæde, og en klapvogn ramme for barnesæde, det er fastgjort.

Disse er vidunderlige især for din nyfødte baby. En play bakke, der har steder for en flaske eller juice cup kommer med klapvogne. Baldakiner med en vinyl vindue kommer med mange klapvogne, så du kan holde øje med barnet.

Mange klapvogne kommer med nemt anvendt footbrakes, der er knyttet til begge baghjulene og nogle omfatter en wrist strap pause, der bruges med foden pause. Det giver lidt ekstra sikkerhed at forhindre klapvogn fra rullende væk mens du er stoppet, mens du bruger har bæltet på.

Mange klapvogne nu kommer med en forælder bakke, der passer over styret og et stort opbevaringsrum kurv under sæde(r). Det har mellemværker for en kop kaffe eller en sodavand, din mobiltelefon, nøgler og en snack. Nu på mange klapvogne håndtaget barer er reversible og kan flyttes fra front til bag eller vice versa og de kan indstilles i højden.

Vendbar håndtaget barer kan hjælpe dig med at se din baby, mens han rides hvis det er nødvendigt og højde justerbar funktion er en stor back saver. Sædet skal betragtes som næste. Er sædet kan læne sig tilbage og hvis det er vil din nyfødte kunne ligge næsten fladt, hvis det lænes nok.

Er sædet behageligt og godt polstret til din baby? Kan du fjerne sæde polstring for at vaske det? De fleste klapvogne, der har tæpper, der lægger under sædet er på den øverste ende. Disse tæpper på din baby klapvogn som en bunting på hjul.

Regn hætte kan være fritliggende og bruges også til at beskytte din baby mod vind og barske sollys. Beslutning om din baby klapvogn har en anden twist. Din ven har en gratis næsten helt nye klapvogn, som du kan have.

Hun indvilliger i at rense det og have det klar til dig. Vil det være et sikkert valg til at bruge en brugt klapvogn til din baby? For dig og din baby kunne dette være et godt valg, men du bliver nødt til at kigge over nogle ting, før din baby rides i det.

Der bør være revner, buler eller huller i rammen. Bolte og skruer skal i noget mindre kunne forårsage et uheld, alvorligt sårede din baby. Er der nogen skarp pletter på rammen? Er der skruer stikker ud at kunne skære din baby eller der er løs?

Rammen skal være korrekt tilsluttet rammen. er det? Har du brug at kontrollere for lækager i lufttryk hjul eller er de faste? Hjul; er de slidte? Hjul, har de brug for udskiftning?

Er hjulene dreje korrekt? Axels; er de lige? Bremserne fungerer korrekt ved at holde når de anvendes? Ligegyldigt hvis sædet er i straight os placere eller tilbagelænet stilling, sæde hold? Et sæde, der ikke er i besiddelse af sin plads kunne forvolde alvorlig skade for barnet.

Er sædet foring fit rammen ordentligt og er det ren? En bred vifte af muligheder, stilarter og typer af klapvogne er tilgængelig. Klapvogne fås med flere pladser til to eller flere børn.

Der er en række forskellige siddepladser ordninger, herunder tandem og side af siddepladser samt stadion siddepladser som en variation af tandem siddepladser hvor bagsædet er højere end den forreste, så det andet barn til at se mere end bare på bagsiden af et hoved.

Jogging klapvogne har et stort hjul ud foran og to baghjul. Flere siddepladser er også en mulighed med jogging klapvogne. Om klapvognen er nyt eller brugt! Nyde udflugter med dit barn eller børn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation