luft indtag systemer giver mulighed for mere motorkraft: hurtige tips til ydeevne

Vil du klemme hver en bid af magt ud af bilens motor? Snuppe en højtydende luftindtag er den hurtige og let vej til flere fordele, herunder:

En øjeblikkelig stigning i hestekræfter

En mærkbar løft til dit gasspjæld respons

Forbedret brændstoføkonomi

En lang levetid, vaskbar performance luftfilter

Specialiseret teknik der er finjusteret til din specifikke køretøj

Enkel, simpel installation stort set alle kan fuldføre

Hestekræfter stige fra en performance luftindtag

Som din nye performance indtagelse trækker i en højere mængde luft, som kan være meget køligere, din motor kan ånde lettere end med en begrænsende bestand system. Med din forbrændingskammeret fyldt af køligere, ilt-rige luft, brænder brændstof på en mere effektiv blanding. Du får mere magt ud af hver dråbe brændstof, når det kombineres med den rigtige mængde luft.

Med mere luft i salen, kan du også brænde mere brændstof end før. Thats hvordan en performance indtagelse sætter strøm på pedalen for dig: at reducere lufttemperatur, balancing brændstoffer blandinger og giver mere luft til forbrændingen.

Ydelse luft indtag og boostet gasspjæld respons

Med mere luft og køligere luft klar og venter på forbrænding quickens din motor respons på stoplys og freeway onramps. Bestanden indtag ofte levere varmere, brændstof-rige forbrænding blandinger, der forårsager din motor til at miste magt og reaktionsevne mens du kører varmere og mere trægt.

Forskellen i lydhørhed er ikke bare mærkbar; Du kan bogstaveligt talt føler det i sædet af dine bukser. Med en gratis vejrtrækning indsugningssystem knyttet til dit gasspjæld organ, er din motor bogstaveligt talt inviterer dig til at punch det.

Brændstoføkonomi med en ydeevne luftindtag

Du gætte sandsynligvis, at ekstra strøm, køligere temperaturer og bedre gas kilometertal ikke kan alle kommer fra den samme vare. Gæt igen! Ydelse luftindtag kan hjælpe din brændstoføkonomi i denne tegnebog-udhuling, pris-per-gallon æra ved at hjælpe din luft til brændstof-blandingsforhold få i linje. Fordi du får mere magt fra hver eneste dråbe af brændende mere effektivt din motor bruger mindre brændstof på alle tidspunkter – by eller motorvej. I gennemsnit vil drivere se en forbedring af 1-2mpg.

Der er en fangst selv. Mange drivere handel deres begrænsende luftindtag for en ydeevne luftindtag og modsætter sig ikke at bruge hver en bid af hestekræfter og gashåndtag gevinsterne. De vil køre som en gal til købmanden. De kan peel-out på stoplys. Eller endda race politiet. Det kaldes hård kørsel, og det er den hurtigste måde at brænde op gas kilometertal forbedringer af en performance luftindtag. Din bedste chance er at holde dine kørevaner relativt uændret, nyde den ekstra strøm på pedalen og indsamle gas kilometertal besparelser.

Ekspert manipulation af et luft indsugningssystem

Dette er ikke et stykke dræning rør med et filter på udgangen. Luft indtag systemer anvender specielt formet indtagelse rør designet til at glatte luftstrømmen som muligt mens ser stor i dit motorrum. Disse rør er typisk Dorn-bent, en proces, der ikke krympe rør diameter på bøje.

Speciel pleje gives til at lokalisere indtagelse røret, luft boks og filter i den holdning, at bedste fremmer maksimal ydeevne. Anvendte materialer er også markeret med optimal motordriftsdata i tankerne.

Fundamentals af installere en ydeevne luftindtag på dit køretøj

Ikke alene er en performance luftindtag som K & N luft indtag en af de mest væsentlige opgraderinger til dit køretøj, det sker for at være en af de nemmeste Tilføjelser til at installere. Med lidt mere end en fælles socket sæt, et par skruetrækkere og halvdelen en time, kan du have din nye luftindtag på plads og klar til at brøle.

Detaljeret instruktioner er inkluderet med hver indtagelse kit. Disse instruktioner gå gennem den enkle proces med at fjerne din stock indsugningssystem (herunder boksen tube og luft), og installere det nye luftindtaget som en AEM luft indtag på blot et par minutter til Stock montering positioner. Ingen skæring, boring eller andre ændringer er nødvendige. Hvad du gør med din begrænsende bestand indtag næste er, ja, op til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation