Vejen til lån trods RKI

RKI er en liste, som man ender på, hvis man ikke er så god til at betale sine lån tilbage. Hvis man først er endt på denne liste, vil andre låneudbydere være i stand til at se, at man er her, og dermed kan de beslutte, om de fortsat gider at låne penge til dig. Der kan være en lang række grunde til, at man ikke får betalt sine lån tilbage, men den hyppigste vil nok være, at man ikke har særlig mange penge at tage af. Hvis man ikke har penge til at betale sit lån tilbage, kan man have tendens til at tage et lån for netop at få betalt disse penge tilbage, og så er man først rigtigt på vej ind i en ond spiral.

Dog kan der fortsat være grund til, at man har behov for at låne penge. Det er selvfølgelig vigtigt, at man tænker sig om en ekstra gang inden, at man vælger at tage et lån, hvis man først er på RKI, men hvis man virkelig står og mangler penge til en vigtig udgift, kan et lån trods RKI være den sidste løsning. Det kan eksempelvis være til reparation af ens bil eller penge til, at ens barn kan tage på lejrskole.

Lån penge trods RKI ved at søge bredt

Som det allerede er nævnt, betyder det, at man er på RKI, at man ikke har de bedste muligheder for at låne penge. Derfor kan man også forberede sig på en lang række afslag. Derfor er det også vigtigt, at man søger hos mange forskellige udbyder, hvis man ønsker at have en chance for at låne penge. Der vil være specifikke steder, der er særligt kendt for at låne ud til folk på RKI, og derfor er det selvfølgelig oplagt, at man søger mod disse.

Lån trods RKI kan findes i udlandet

Dog vil mange opleve afslag fra diverse låneudbydere i Danmark. Dette kan virke utrolig frustrerende, hvis man virkelig har bruge for pengene, og derfor kan det også være nødvendigt, at man søger mod udbydere i udlandet. Hvis man ønsker at tage et lån trods RKI, kan man nemlig være heldigt at ramme lykken, hvis man søger et lån i lande såsom Sverige og Norge. Hvis man holder sig indenfor de omkringliggende nordiske lande, kan man også være sikker på, at det selvfølgelig er ordentlige sider som fx hurtigudbetaling.dk, man kommer ind på.

Navigation