Er du typen, der elsker at rejse?

De fleste holder af at rejse, og for nogen er et smut sydpå simpelthen en nødvendighed for at komme igennem den kolde og ubarmhjertige danske vinter. For rigtig mange mennesker er rejser en essentiel del af livet, om det så er den årlige tur sydpå, skiferien eller noget helt tredje. Undersøgelser har da også vist, at det har en positiv påvirkning på din dagligdag, hvis du jævnligt kommer lidt væk fra det hele og får en pause.

Men er du en af dem, der jævnligt rejser, ved du også, at rejser kan være en dyr fornøjelse, og måske har du prøvet at stå i en situation, hvor månedens resterende penge ikke rækker. Mangler du penge til at rejse, kan du se denne kviklån oversigt. Husk dog at tænke dig om, inden du låner, og sæt dig altid ind i omkostningerne ved lånet, så du er sikker på, at du har midlerne til at betale tilbage.

Danskerne rejser mere

Faktisk elsker vi danskere så meget at rejse, at vi er det folkefærd i Norden, der rejser mest. Tal viser at hos nordmændene og svenskerne er det 65 % af befolkningen, der holder minimum 4 ugers ferie om året, mens det gælder for hele 80 % af danskerne – og det er på trods af, at en ud af fem unge i Danmark faktisk har så få midler, at de ligger i farezonen for at ende i fattigdom.

Tallene kommer fra Danmarks Statistik, og dem kan du læse mere om her Danskerne: De fattigste og mest berejste i Norden

Her kan du også finde information og gode råd om, hvordan du kan spare en masse penge på din charterrejse – faktisk flere tusinde kroner, så du nemmere kan få råd til lige netop den ferie, du går og drømmer om.

Navigation