Skifter din Baby til at sove

Nye forældre har mange ansvarsområder. Tæt på er toppen af listen at udvikle og pleje god søvnmønstre og sovevaner for deres nye baby. Nyfødte skal overgang fra sove med moderen til at sove alene, men at få din baby til at lære at sove på hans egen tager noget tid. Men der er mange fordele for både barnet og forældrene når det finder sted. Der er en tilsyneladende endeløs forsyning af tips og nyttige tips til at hjælpe forældre med denne vanskelige opgave. Forskning og prøv så mange som det tager for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for din baby og dig. Stole på din intuition og aldrig give op, indtil du har fundet denne magiske kombination. Belønning for din baby og du både at få en god nats søvn på et konsistent grundlag er umagen værd.

De fleste af de Råd finder du hjælp med dit barns søvn omhandler oprettelse af tidsplaner, vaner og foreninger for din baby, lige før og under sengetid. Knytte sengetid med sovende er målet. Jo hurtigere du kan opnå denne sammenslutning, jo mere sandsynligt baby vil gå til at sove uden en kamp. Oprettelse af forskellene mellem dagtimerne og om natten er noget, de fleste rådgivere synes at ignorere. At skabe forståelse i din baby ændringen fra at være vågen i dagtimerne og falde i søvn om natten er et meget værdifuldt skridt. Her er nogle metoder, du kan prøve.

Mange gange dit barn har været meget aktiv hele dagen og er også stimuleret til at slappe af og falde til at sove. Ansætte en af disse slynge-type bæreseler, der holder din baby tæt på kroppen mens tillader dig at være fri til at gå om din regelmæssige aktiviteter omkring huset. Dit barn vil elske at være i tæt kontakt med dig. Dette vil give rigelig tid for din baby at rase ud langsomt fra det hypede følelse af stimulation og spænding.

Mange gange rutinen for overgang mellem 30 minutter eller en time før sengetid er udført af moderen. Dette kan virke mod dig. Prøv dette med Faderen. Lige før flytte barnet ind i sengen, har far holde og vugge barnet tæt. Hans stemme er generelt meget dybere end mors og ofte barnet kan være mere lindres ved det. Denne ændring i rutine kan læres som en udløsende mekanisme for baby-“far holder mig, det skal være næsten tid til søvn.”

Uanset om du finder det i en liste af baby tips eller oplev det på egen hånd, er en af metoderne til overgang i sengetid simpelthen tage barnet til en køretur. Mens denne ide kan synes at være en perfekt “quick fix”, vil jeg fraråde den. I begyndelsen, kan det synes som en god deal. Jo ikke ville der handel lidt besvær for en nat af fred og helt og sove? Men, som dit barn bliver vant til at natlige drivende ritual, afhængighed kan udvikle og det vil ikke tage lang tid at blive meget mere end bare en ulempe.

Ideen er at starte langsomt med disse overgang teknikker. Når du og din baby har fundet den magiske formel og har opbygget en næsten automatisk rutine, så bare så langsomt overgang fra dem og ind i en meget mere simpel sengetid mønster. Målet her er at lære din baby til at sove på sin egen.

God nat og nyde dit barn og din hvile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation